ZIJDE

UNIEKE CREATIES

De zijden bloemen en planten waar wij mee werken zijn prachtig. De bloemen wisselen per seizoen en de kleuren zijn schitterend. We hebben een heel breed assortiment aan bloemen en planten, daardoor kunnen wij voor iedereen een mooie creatie maken. Alle boeketten worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant. We maken kleine tot grote bloemstukken, met gemengde boeketten of solitaire bloemen.

Voor elk boeket hebben wij een prachtige vaas, maar u mag ook uw eigen vaas meenemen. Verder zijn wij ook erg creatief in het maken van unieke stukken, zoals een zelf gemaakte bloemen boom. Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

ZIJDEN BLOEM ABONNEMENT

Wij faciliteren ook abonnementen van zijden bloemen, particulier en zakelijk. Hoe leuk is het om steeds een wisselende decoratie te hebben staan, aangepast aan het seizoen en interieur. Er is veel mogelijk met ons zijde abonnement! Wij geven hierover graag meer informatie.

INTERIEUR DECORATIE

Er zijn heel veel mogelijkheden met zijden decoraties. Denk bijvoorbeeld aan een plantenwand, een tof tafel stuk, of een eigengemaakte boom; net iets anders dan een boeket bloemen. Onze creaties worden altijd op maat gemaakt. Wij maken graag een afspraak om de ruimte te bekijken en samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Openingstijden

Zondag & maandag

gesloten

Dinsdag t/m vrijdag

08.30 - 18.00 uur

Zaterdag

08.30 - 17.00 uur


Bloedjes Bloemen

Faunastraat 88
1531 WH Wormer

0756424049
info@bloedjesbloemen.nl

Bloemen
Planten
Lifestyle

Veilig betalen: